banner

035broodjes.nl

035broodjes.nl voor uw complete lunch in 035 regio

Trek in een heerlijke lunch tijdens werktijd, speciale gelegenheid, bijeenkomst, een personeelsuitje of een cursusdag? 035broodjes.nl neemt u graag de zorgen voor een complete lunch in de regio 035 en omliggende regio’s uit handen. Wij voorzien u van smakelijke broodjesschalen, uitgebreide lunchpakketten en verrukkelijke belegde broodjes en bijpassende drankjes, dit alles met verantwoorde producten, uiteenlopend van eenvoudig tot zeer luxueus net wat u wilt!

Lekker, verantwoord, gezond en altijd passend

Belegde broodjes bestellen kan bij verschillende gebeurtenissen. Voor elk van deze gelegenheden hebben wij van 035broodjes.nl een uitgebreid aanbod aan verse broodjes. Kies uit verschillende kaas, vleeswaren, paté of salades. U kunt de lekkere lunchbroodjes bestellen in de vorm van luxe schalen, complete lunchpakketten of gewoon los. Mocht u in ons aanbod niet precies de lunch waar u trek in heeft vinden, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden van een lunch op maat te bespreken!

Overheerlijke broodjes

Wat is er nu fijner dan de (werk) dag doorbreken met een lekker, gezellig lunchmoment? Dat begrijpen wij bij 035broodjes.nl maar al te goed. Vandaar dat wij u iedere keer weer een heeft keuze uit verschillende opties. Van een lunches op schaal bestaande uit zachte of harde broodjes en in overleg hoeveel broodjes per persoon. Kies voor simpel beleg zoals kaas of vleeswaren, of maak het extra luxe door te gaan voor de belegde bolletjes of pistolletjes met een garnering van sla, tomaat, komkommer en ei. Ook kunt u kiezen om broodjes los te bestellen of in een lunchpakket. U bent er zeker van dat wij alle lunches met de grootste zorg bereiden met uitsluitend verse producten en veel aandacht.

Vegetarische of veganistisch belegde broodjes

Bent u vegetarische, veganist of u heb gewoon geen zin in vlees belegde broodjes kan dat ook bij 035broodjes.nl. Wij hebben een complete lunch geheel vrij van dierlijke vetten of vlees. Deze staan geheel in het teken van groentes en fruit en verschillende samenstellingen. Ook zijn de mogelijkheden van wel een ei, kaas of vis als u dat zou wensen. Geef het aan bij uw bestelling en wij gaan dat met veel zorg voor u maken.

Lunch bezorgen

Verrukkelijke lunches van 035broodjes.nl kunt u als zakelijke lunch bestellen, maar ook in de vorm van catering. Beide opties kunnen heel eenvoudig online. Wij komen gewoon bij u de broodjes bezorgen en op het door u gewenste tijdstip. Het minimum bestelbedrag is dan € 25,00. maar u mag het ook zelf afhalen bij ons in de winkel.

Allergieën of dieetwensen? Geef dit gelieve van tevoren door, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

foto
foto

035broodjes.nl menu box

achtergrondfoto