banner

035online.com Catering is uw culinaire cateraar in de 035 regio en omstreken. Wij maken van uw wens een succes. Van groot of klein (bedrijf) feest tot een lunch bij ons kan dit volledig verzorgd.

foto

Catering

Wilt u catering, buffet bestellen omdat u thuis of op uw bedrijf iets te vieren heeft? Zoekt u een cateraar die een heerlijke compleet buffet verzorgt tijdens een vergadering of de gehele catering op zich neemt tijdens een feest of culinaire catering, hapjes bezorgt op een receptie, zodat u zelf nergens omkijken naar heeft en alle tijd hebt voor uw gasten?

Contactformulier voor meer informatie
foto

Lunches en broodjes

Heeft u als bedrijf gasten, meeting, overleg of teambuilding, wij zijn u van dienst en verzorgen uw bedrijfslunch. Wij biedt dan ook ruime keuze uit diverse broodjes van eenvoudig tot luxe, van eenvoudig beleg tot luxe beleg. Verder bieden wij ook complete lunchpakketten aan, klik hier voor alle verschillende mogelijkheden.

Contactformulier voor meer informatie
foto

Hapjesschalen/Partypan

Heeft u een feestje? Wat dacht u van onze overheerlijke hapjes schotels, saté tonnetje, warme hapjes schaal, eenvoudige plakjes schaal of de extra luxe party schotels. Geschikt voor elk soort feestje!

Contactformulier voor meer informatie
banner
foto

BBQ workshop

Wilt u samen met uw collega's, vrienden, family of vereniging een BBQ workshop, is dat ook mogelijk bij 035online.com in samenspraak met de ondernemer van het feest zullen we dan een passend programma maken. Heeft u interesse vul dan het contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Contactformulier voor meer informatie
foto

Kids party

Hipper de hiep hoera! Is uw kind jarig en u wilt wat anders, dan is het mogelijk met een kinderlunch met cadeautje met maaltijd en drinken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contactformulier voor meer informatie
foto

Zelf culinair

Heeft uw een keuze kunnen maken maar u wilt zelf de catering doen, dan kan dat ook bij ons. Bij ons is alles dan ook los te krijgen en dus ook de materialen. Als tafels, warmhoudpannen noem het maar op. Wij komen het dan alleen brengen en halen.

Contactformulier voor meer informatie