banner

035vega.nl

035vega.nl voor een culinair vegetarische smaak sensatie

Eet jij wel eens een dagje geen vlees en noem jij jezelf flexitariër? Of eet je juist altijd vegetarisch? Voor iedereen die op zoek is naar de lekkerste vegetarische is bij 035vega.nl op het juiste adres

Een heerlijke vegetarische lunch tijdens werktijd, speciale gelegenheid, bijeenkomst, een personeelsuitje, cursusdag of gewoon genieten van lekkere broodjes of een verse salade. 035vega.nl neemt u graag de zorgen voor een complete lunch in de regio 035 en omliggende regio’s uit handen. Wij voorzien u van smakelijke vegetarische schalen, uitgebreide lunchpakketten en verrukkelijke salades en bij passende drankjes dit alles met verantwoordde producten. En uiteenlopend van eenvoudig tot zeer luxueus net wat u wilt!

Lekker, verantwoord, gezond en altijd passend. Vegetarische of veganistische smaak beleving!

Bent u vegetarisch, veganist of u heeft gewoon geen zin in vlees belegde broodjes kan dat ook bij 035vega.nl Wij hebben een complete lunch geheel vrij van dierlijke vetten of vlees. Deze staan in het geheel van groentes en fruit en verschillende samen stellingen. Ook zijn de mogelijkheden van wel een ei, kaas of vis als u dat zou wensen. Geef het aan bij uw bestelling en wij gaan dat met veel zorg voor u maken.

Allergieën of dieetwensen? Geef dit gelieve van tevoren door, zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

banner

Vers knapperige salades, BBQ en belegde broodjes

banner

035vega.nl
Wij leveren smakelijke vegetarische caterings in het 035 regio en omstreken. Ook leveren wij op campings of jachthavens en zelfs grote aantallen zijn voor ons geen enkel probleem. Of het nu gaat om heerlijke ontbijt, lunch, diner, BBQ of hapjes schalen u kunt continue rekenen op onze hoge kwaliteit en uitstekende service. Zo bieden wij altijd uitkomst bij elke bijeenkomst!